მთავარი » 2010 » ნოემბერი » 30 » კამბალა ბაჟეში
2:55 PM
კამბალა ბაჟეში



მასალა:


600 გრ.კამბალა თევზი
1/2 ჭიქა დაფქვილი სუხარი
150გრ.ნიგოზი
3-4 კბილი ნიორი
2-3 ს.კ.ძმარი
წითელი დაფქვილი წიწაკა
მარილი გემოვნებით
პეტრუშკა
სუნელები


მომზადება:

გავასუფთავოთ თევზი დავჭრად ნაჭრებად ამოვავლოთ სუხარში და მოვაყაროთ მარილი და შევწვათ ზეთსში.
ბაჟესთვის ნიგოზი გავატაროთ ხორც საკეპ მანქანაში ნიორთან ერთად,მარილი სუნელები,მწვანილი,აურიოთ ერთმანეთში და დავასხათ თბილი წყალი და ძმარი .თევზი ჩააწყეთ ცოტა ღრმა ჭურჭელში და ზემოდან დაასხით ბაჟე. ცოტახანი   გააჩერეთ და ზემოდან გააფორმეთ მწვანილით და გემრიელად მიირთვით!




გემრიელად მიირთვით!
წყარო:   მზარეულის ოცნება



















კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 2637 | დაამატა: allfile | ტეგები: ბაჟე, ნიგოზი, კამბალა ბაჟეში, kambala, nigozi, კამბალა, kambala bajeshi, zmari, სუნელები, sunelebi | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar