მთავარი » 2011 » ივნისი » 14 » მჟავუნას სუფი
2:28 AM
მჟავუნას სუფი


მასალა:

  • მჟავუნას ფოთლები ~ 170-200 გრ.
  • კარტოფილი - 2-3 .
  • სტაფილო - 1-2 .
  • ხახვი - 1-2 .
  • პამიდორი (საშუალო ზომის) - 1 . (სურვილით)
  • წყალი ~ 1,5-1,8 .
  • დაფნის ფოთოლი
  • 2-3 .
  • შავი პილპილი - 2-3 .
  • მწვანილი - გემოვნებით
  • ზეთი
  • მარილი - გემოვნებით.

 მომზადება:

წყალი დადგით ცეცხლზე. კარტოფილი გარეცხეთ, გაასუფთავეთ, დაჭერით კუბიკებად, და ჩადეთ წყალში.

წყლის ადუღების შემდეგ, დაამატეთ მარილი, დაფნის ფოთოლი და პილპილი.


 

კარტოფილი ხარშეთ დაახლოებით 15-20 წუთი.

 

სანამ იხარშება კარტოფილი, შეწვით წვრილად დაჭრილი ხახვი და სტაფილო.

შემწვარ ბოსტნეულში შეურიეთ დაჭრილი პამიდორი. და შეწვით კიდევ 5-7 წუთი. დაახურეთ თავსახური და დატოვეთ დაბალ ცეცხლზე კიდევ 7-10 წუთი

 


 

შემწვარი ბოსტნეული ჩადეთ ადუღებულ წყალში კართოფილთან. შეურიეთ ერთმანეთს.

აადუღეთ და ხარშეთ 3-5 წუთი.

 


 

შემდეგ დაამატეთ დაჭრილი მჟავუნას ფოთლები და შავი პილპილი. დაახურეთ თავსახური და ხარშეთ 7-10 წუთი დაბალ ცეცხლზე

 


 

დაამატეთ დაჭრილი მწვანილი და გადმოდგით ცეცხლიდან.

 


 

სუპი მზადაა გემრიელად მიირთვით.


ინფორმაცია აღებულია : Mzareuli.Ucoz.Com

















კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1898 | დაამატა: allfile | ტეგები: mjavuna, mzareuli, kulinaria, cock, cockery, kulinari, mzareuli.ucoz.com, mjavunas supi | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
avatar