მთავარი » 2014 » ივლისი » 7 » თევზის ფილე ციტრუსებისა და ჯავზის სოუსით
7:49 AM
თევზის ფილე ციტრუსებისა და ჯავზის სოუსით
www.allfile.do.am -
შემადგენლობა:
თეთრი თევზის ფილე – 900 გრ.
ფორთოხალი – 2 ცალი.
ლაიმი – 1 ცალი.
გრეიფრუტი – 1 ცალი.
ლიმონის ცედრა – 1 სუფრის კოვზი.
ხახვი (წითელი) – 50 გრ.
კამა – 10 გრ.
ოხრახუში – 10 გრ.
ჯავზი – 1 ჩაის კოვზი. (წვრილ სახეხზე გახეხილი)
ზეითუნის ზეთი – 75 მლ.
ნაღების კარაქი – 10 გრ.
შაქარი – 1 ჩაის კოვზი.
მარილი – 1 ჩაის კოვზი.
თევზის სანელებლები – 2 ჩაის კოვზი.
თეთრი მშრალი ღვინო – 100 მლ.
ფოლგის ქაღალდი – საჭიროებისამებრ

მომზადების წესი თავისი სურათებით შეგიძლიათ იხილოთ მოცემულ ლინკზე გადასვლით - http://kulinaria.auf.ge/load/1-1-0-751



კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 958 | დაამატა: allfile | ტეგები: greifruti, tevzebi, receptebi, tevzeuli, თევზის ფილე, tevzi, kulinaria, გრეიფრუტი, mzareuli, tevzis file | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
avatar