მთავარი » 2010 ივლისი 16 » ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
4:48 PM ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა | |
მასალა: გულ-ღვიძლი და ფარი – 1 ცხვრის; ხახვი 4-5 თავი;
ტარხუნა 7-8 ძირი; პილპილი, მარილი - გემოვნებით მომზადება: ერთი
ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად.ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ
დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავის ფარით,კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე, როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება
დავუმატოთ მარილი,
დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, 10 წუთი კედევ ვხრაკოთდა გადმოვდგათ ცეცხლიდან. | |
|
სულ კომენტარები: 0 | |