მთავარი » 2010 » ივლისი » 16 » ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა
4:48 PM
ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა



მასალა:
გულ-ღვიძლი და ფარი – 1 ცხვრის; ხახვი 4-5 თავი; ტარხუნა 7-8 ძირი; პილპილი,
მარილი - გემოვნებით
მომზადება:
ერთი ცხვრის გულ-ღვიძლი თავისი ფარით კარგად გავრეცხოთ და დავჭრათ ნაჭრებად.ხახვი დავკეპოთ, ჩავყაროთ ქვაბში, დავუმატოთ დაჭრილი გულ-ღვიძლი თავის ფარით,კარგად მოვხრაკოთ ნელ ცეცხლზე, როცა აღნიშნული მასალა მოიხრაკება დავუმატოთ მარილი, დანაყილი პილპილი, წვრილად დაჭრილი ტარხუნა, 10 წუთი კედევ ვხრაკოთდა გადმოვდგათ ცეცხლიდან.








კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 2493 | დაამატა: allfile | ტეგები: ტარხუნა, gulgvizli, ცხვრის გულ-ღვიძლის ყაურმა, tarxuna, pilpili, yaurma, ყაურმა, cxvris gul gvizlis yaurma, marili, გულღვიძლი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
ComForm">
avatar