მთავარი » 2010 აპრილი 27 » სპაკეტი
3:29 PM სპაკეტი | |
ინგრედიენტები სპაგეტი - დაახლ. 200 გრ. წყალი მარილი სოუსისთვის "ა’ლა ბოლონიეზე" ფარში (ღორის + საქონლის) - დაახლოებით 400-600 გრ. ხახვი - 2 ცალი ვამზადებთ სოუსს პომიდორს ვრეცხავთ და ვუკეთებთ ჯვრისებურ ჭრილებს, მერე ვდებთ მდუღარე წყალში 1 წუთით, ამოვიღებთ და ვაცლით კანს. შემდეგ სახეხით ან ბლენდერით დავამუშავებთ და გადავაქცევთ პიურედ. ხახვი წმინდად დავჭრათ. ნიორი დავჭყლიტოთ. მწვანილი გავრეცხოთ, შევაშროთ და დავღრათ. გაცხელებულ ზეთუნის ან მზესუმზირის ზეთში მოვშუშოთ ხახვი და მომზადებული ნივრის ნახევარი 2-3 წუთის განმავლობაში. დავამატოთ ფარში და პერიოდულად მოვურიოთ, 5 წუთის მანძილზე. მასალა აღებულია მეგობარი საიტიდან სპაკეტის მომზადების წესი | |
|
სულ კომენტარები: 2 | 1 2 » |
0
1
maia
• 11:10 PM, 2010-06-02 | |
1-1 2-2 | |