მთავარი » 2010 » აპრილი » 18 » ბეფსტროგანოვი შვეიცარულად
10:43 PM
ბეფსტროგანოვი შვეიცარულად


პორციების რაოდენობა: 4
დამზადების დრო: 40 წუთიხბოს 

საჭირო სურსათი: 
ხბოს რბილი ხორცი – 400 გრ, 
სოკო "შამპინიონები” – 200 გრ, 
ხახვი – 1 თავი, 
თეთრი ღვინო – 1/2 ჭიქა, 
ნაღები – 1 ჭიქა, 
ხორბლის ფქვილი – 1 სუფრის კოვზი, 
კარაქი – 50 გრ, 
დაკეპილი ოხრახუში და რეღანი – 1 სუფრის კოვზი, 
შავი პირპილი, მარილი.

 

დამზადების წესი:
  ხბოს ხორცი დაჭერით წვრილ ნაჭრებად, მოაყარეთ მარილი და პირპილი, ამოავლეთ ფქვილში და შეწვით.
ხახვი დაკეპეთ, სოკო წვრილად დაჭერით და შეწვით ხორის შეწვისგან დარჩენილ კარაქზე. დაამატეთ ღვინო, მოთუშეთ 3-5 წუთის განმავლობაში, დაამატეთ ნაღები, დააყარეთ მარილი და პირპილი, ჩააყარეთ ხორცი, მწვანილი და დაბალ ცეცხლზე მიიყვანეთ ადუღებამდე.
გარნირად უხდება შემწვარი კარტოფილი ან კარტოფილის კროკეტები.

ტექსტი აღებულია http://www.mzareuli.ucoz.com









კატეგორია: კულინარია | ნანახია: 1565 | დაამატა: aks75 | ტეგები: ხბოს ხორცი, თეთრი ღვინო, გემრიელი რეცეპტები, ხახვი, ნაღები, სოკო, შამპინიონი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
ComForm">
avatar