მთავარი » 2010 აპრილი 9 » თევზის ჩახოხბილი
1:44 AM თევზის ჩახოხბილი | |
შემადგენლობა
მომზადების წესიდამუშავებული თევზი დაჭერით ნაჭრებად, შეამარილეთ და მოათავსეთ ღრმა ტაფაზე. მოაყარეთ ალყა–ალყა დაჭრილი ხახვი, წვრილად დაჭრილი მწვანილი და მსხვილ სახეხზე დახეხილი პომიდორი. ჩააყოლეთ დაფნის ფოთოლი, ხმელი ქინძის, სურნელოვანი და შავი პილპილის მარცვლები. დადგით ნელ ცეცხლზე და ადუღეთ გამზადებამდე. სუფრასთან შეგიძლიათ მიიტანოთ როგორც ცხლად, ასევე ცივად. | |
|
სულ კომენტარები: 0 | |